Aromamassage

Behandlingar & Priser

Våra behandlingar

Aromamassage 60 min

Aromamassage är en helkroppsbehandling som använder eteriska oljor för att främja djup avslappning och välbefinnande. Mjuka, behagliga rörelser hjälper dig att slappna av och kan anpassas för att möta dina specifika behov, såsom muskelavslappning, ökad cirkulation, eller stressreducering.

Aromamassage 60 min 920:- inkl. moms

Pensionär (från 65 år): 850 kr för 60 min, antingen fot-eller aromamassage, om du bokar behandling mellan kl 9 – 12

Aromamassage 90 min

Aromamassage är en helkroppsbehandling som använder eteriska oljor för att främja djup avslappning och välbefinnande. Mjuka, behagliga rörelser hjälper dig att slappna av och kan anpassas för att möta dina specifika behov, såsom muskelavslappning, ökad cirkulation, eller stressreducering.

Aromamassage 90 min 1300:- inkl. moms

Aromamassage inkl ansiktsrengöring 90 min

En aromamassage för hela kroppen som avslutas med en trestegsrengöring av ansiktet med efterföljande ansiktsmassage.

Aromamassage inkl ansiktsrengöring 90 min 1400:- inkl. moms

Fotmassage inkl. fotbad, 60 min

Fotmassagen börjar med ett renande fotbad följt av noggrann massage av varje fot, inklusive vader och knän. Denna behandling stimulerar zoner under fötterna och hjälper dig att koppla av och ta hand om dina fötter som bär dig hela dagen.

Fotmassage inkl. fotbad, 60 min 920:- inkl. moms

Pensionär: 850 kr för 60 min, antingen fot-eller aromamassage, om du bokar tid mellan kl 9 – 12

Ansiktsmassage 30 min

Ansiktsmassagen på 30 minuter börjar med en trerengöringsprocess och följs av en lugnande massage av ansikte, öron och huvud. Denna fridfulla behandling slappnar av ansiktsmusklerna och ger en behaglig känsla i hela kroppen.

Ansiktsmassage 30 min 650:- inkl. moms

Massage, barn över 8 år 45 min

Massage, barn över 8 år,  är också en helkroppsbehandling. Den är mycket avstressande och omtyckt  av  barnen som ofta upplever ett högt tempo i dagens vardag. Som förälder kan du sitta med under massagen om ni vill. 

Barn över 8 år 45 min 700:- inkl. moms

Aromamassage

Helkroppsbehandling

Aromamassage är en helkroppsbehandling som får hela ditt väsen att slappna av på djupet. Det är en kraftfull behandling med en varsam metod. Hela kroppen masseras i mjuka behagliga rörelser för att nå en maximal avslappning i kroppen. Jag använder eteriska oljor för att förstärka den effekt just du önskar t.ex. muskelavslappning, ökad cirkulation, få igång lymfan, sänka stressnivån ytterligare eller höja energinivån. En underbar behandling om du behöver återhämtning och ny energi. 

BEHANDLIngar

Fotmassage

Fotmassagen börjar med ett fotbad som innehåller renande salt och en eterisk olja som kan varieras efter behov.  Jag masserar noggrant igenom en fot i taget, under, över och på sidorna, för att få stimuli på alla våra zoner under fötterna. Under tiden ligger du skönt och vilar på min bänk. Jag masserar även vaderna och runt knät. En fantastisk behandling om du behöver grunda dig, koppla av, eller bara få ta hand om dina fötter som bär dig hela dagarna.  

Tjänster

Ansiktsmassage

Ansiktsmassagen på 30 minuter innehåller först en rengöring. Då rengör jag i tre steg, först med en rengöringslotion, därefter en peeling och sen ett ansiktsvatten. Sedan masserar jag ansiktet, öronen och huvudet. En mycket fridfull behandling som förutom att det lugnar alla våra små muskler i ansiktet ger dig en behaglig känsla i hela kroppen.

Presentkort

Ge bort en omtänksam gåva med ett presentkort från Majjon Aroma. Välj en behandling som passar någon du tycker om och låt dem uppleva total avslappning och välbefinnande. Perfekt för födelsedagar, jubileer eller bara som en kärleksfull gest. Presentkortet kan användas för alla våra lyxiga behandlingar, från aromamassage till ansikts- och fotmassage. Överraska någon speciell med en upplevelse av ro och återhämtning.

Recensioner

” Väldigt professionell, kunnig, snäll och ingav trygghet. Min kropp och själ är rörliga och harmoniska igen. Underbart!”

Hanna N

”Mycket nöjd med min vistelse hos Maria. Hon är trevlig och en duktig massör. Det märks att hon brinner för sitt yrke.” 

Marcus O

 

”Blev bemött på ett trevligt och professionellt sätt. Kändes bra både där och efteråt. Har redan bokat en ny tid.”

Berit N

”Den bästa och mest avslappnande massagen. Maria har magiska händer, en helt underbar timme.”

Kia Z

”Helt magiskt!”

Lars G

 

”Så sköna händer och Marias fina sätt gör behandlingen till något underbart och fantastiskt att uppleva.”

Maria J

 

”Mycket behagligt och avslappnande.”

Per L

 

”Mindfullness för både kropp och själ! Att få massage av Maria fantastiskt! Hon är både är inkännande och lugn. Känner mig alltid så avslappnad och härlig i kroppen efteråt!”

Katarina C

 

Kontaktuppgifter

Kontakta mig

Adress

Norrvägen 16

82460 Forsa

Telefon

0730-291 333

}

Öppettider

Mån – Tors: 9 – 16

Fredag: 9 – 13.30