Aromamassage

Boka tid

0730 291 333


Eller boka direkt online.


Aromamassage är en djupavslappnande massage som talar till alla dina sinnen och stärker kropp och själ. Den är kraftfull och djupgående och samtidigt mycket avslappnande. Det är en helkroppsbehandling med 100%  naturliga vegetabiliska- och eteriskaoljor. Varsamt och i avspänning går jag igenom och berör och masserar hela kroppen medan det doftar underbart. Lugn musik spelas i rummet så att du får ro att helt gå in i dig själv och bara ta emot.


Massagen stärker bl.a. lymfsystemet, ökar cirkulationen och löser upp spänningar. Detta medför att kroppens immunförsvar stärks, man får bättre matsmältning, muskelknutar kan upplösas, stressnivån i kroppen sänks ordentligt, en viktminskning kan sätta igång, celluliter kan minska och/eller försvinna helt och huden får mer lyster. Allt detta samtidigt som massagenstunden är mycket mycket njutningsfull.


De eteriska oljorna hjälper till att få djupare effekt av massagen. De har alla olika kvalitéer som berör olika områden i kroppen, både fyskiskt, känslomässigt, mentalt och själsligt.


Välkommen att boka en helupplevelse!

/ MariaBoka tid
Bokningssystem från TimeCenter